Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Студентка одного з мукачівських ліцеїв обікрала пенсіонера

Студентка одного з мукачівських ліцеїв обікрала пенсіонера
Студентка одного з мукачівських ліцеїв вирішила, що навіть за розмови з товаришем треба платити. 17-літня дівчина, завітавши до свого знайомого, вкрала від нього банківську картку, з якої зняла...

Студентка одного з мукачівських ліцеїв вирішила, що навіть за розмови з товаришем треба платити. 17-літня дівчина, завітавши до свого знайомого, вкрала від нього банківську картку, з якої зняла готівку. За вчинене дівиці загрожує позбавлення волі на строк до 3 років.

ВІДЕО ДНЯ

Що спільного між 42-річним чоловіком та 17-літньою студенткою і досі не зрозуміло. Проте, як стверджує потерпілий, майже півроку тому він познайомився з молодою студенткою. Так як чоловік інвалід і живе самотньо, то час від часу дівчина заходила до нього в гості. Та «дружні» стосунки зіпсував випадок, коли молода дівчина спокусилась на чуже і вирішила обікрасти свого знайомого.

Зі слів потерпілого, в кімнаті, у вазі на столі він тримав банківську картку з пін-кодом до неї. Коли виникала необхідність, чоловік брав картку навіть при сторонніх особах. Тому хто саме міг викрасти пенсійну пластикову картку і зняти з неї гроші, він не здогадувався.

Реклама

За кілька днів працівники кримінальної міліції у справах дітей вийшли на слід зловмисниці. Нею виявилась 17-літня мешканка одного з сіл Мукачівського району. Дівчина навчається у ліцеї в м.Мукачеві і, як розповіла правоохоронцям, їй бракує грошей, тому і пішла на злочин. За крадену тисячу гривень дівиця купила собі чоботи та ласощі.

Слідчими Мукачівського міського відділу за даним фактом відкрито кримінальне провадження за ознаками ст.185 Кримінального кодексу України «Крадіжка». Крім судимості і нового взуття дівчина не набула нічого нового, а тільки зіпсувала собі репутацію і в селі, де вона мешкає, і в навчальному закладі. По факту крадіжки тривають досудові перевірки.

Реклама

Наталія Машіко, Мукачівський МВ УМВС

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно