Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

У Мукачеві син вбив свого батька через те, що той був "старий і немічний"

У Мукачеві син вбив свого батька через те, що той був "старий і немічний"
1 вересня близько 23.00 год на лінію «102» зателефонував лікар Мукачівської ЦРЛ та повідомив, що в одному з помешкань у мікрорайоні вул.Окружної він виявив тіло господаря з ознаками насильницької...

1 вересня близько 23.00 год на лінію «102» зателефонував лікар Мукачівської ЦРЛ та повідомив, що в одному з помешкань у мікрорайоні вул.Окружної він виявив тіло господаря з ознаками насильницької смерті. На місце події одразу виїхала слідчо-оперативна група Мукачівського міськвідділу міліції.

ВІДЕО ДНЯ

Як з'ясувалося, до трагедії призвів конфлікт, який раптово виник між батьком і сином. Суперечки, як розповідають сусіди, у цій сім’ї траплялися часто, оскільки члени родини вже тривалий час зловживають спиртним. Ні батько, ні син зі своєю співмешканкою тривалий час ніде не працювали. Щоденним завданням для 45-річного Михайла і його 49-літньої громадянської дружини було знайти гроші для застілля…

Того дня пара святкувала чергову річницю знайомства, тому до вечора вже обидвоє були напідпитку. Спочатку між батьком і сином виникла сварка. Як пізніше розповів Михайло, батько був старий, немічний, що його страшенно дратувало. Часто заважав їм зі співмешканкою своєю присутністю та надокучливістю. Хоча квартира, у якій проживали всі троє, належала 74-літньому чоловікові.

Реклама

Того вечора між батьком та сином почалась словесна суперечка, після чого 45-літній Михайло взявся руками й ногами безжалісно гамселити немічного старого. Після численних ударів хазяїн помешкання впав на підлогу, та все ще продовжував дихати. Тоді син схопив віник і палицею добив чоловіка.

У цей час співмешканка знаходилась у сусідній кімнаті, розповідає начальник сектору карного розшуку Мукачівського міського відділу міліції Ярослав Товкан. П`яна жінка, побачивши закривавленого тестя на підлозі, навіть не обурилась, а навпаки заспокоювала збудженого співмешканця. Врешті-решт чоловік, усвідомивши що накоїв, вирішив прогулятись. Через деякий час у пари виникла ідея викликати швидку і повідомити, що повернувшись додому, вони виявили на підлозі квартири закривавлене тіло батька…

Реклама

Майже добу чоловік заперечував свою причетність до вчиненого. Та під впливом незаперечних доказів мукачівець врешті-решт зізнався у скоєному. До речі, невдячний син вже неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності та близько 10 років «відсидів» у місцях позбавлення волі за вбивство і злочин, пов`язаний з наркотиками.

- Сьогодні 45-річний мукачівець затриманий та знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання Мукачівського міськвідділу міліції. У своє виправдання говорить, що вбивати батька не хотів. Однак під час слідства буде з’ясовано всі обставини скоєння правопорушення, - розповідає начальник Мукачівського міськвідділу полковник міліції Василь Швенда.

Слідчими міськвідділу розпочато досудове розслідування за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Чоловіку загрожує покарання у вигляді позбавлення волі строком від семи до п’ятнадцяти років.

Реклама

Наталія Машіко, Мукачівський МВ УМВС

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно