Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Кримінал
  • У Мукачеві 32-літня жінка віддячила за гостинність тим, що обікрала свою подругу

У Мукачеві 32-літня жінка віддячила за гостинність тим, що обікрала свою подругу

У Мукачеві 32-літня жінка віддячила за гостинність тим, що обікрала свою подругу
Відповісти однозначно, чи існує жіноча дружба, не можна. Кожна жінка безперечно стикалася в житті як із виявами справжньої відданості й довіри між жінками, так і улесливої псевдодружби, вигідної лише...

Відповісти однозначно, чи існує жіноча дружба, не можна. Кожна жінка безперечно стикалася в житті як із виявами справжньої відданості й довіри між жінками, так і улесливої псевдодружби, вигідної лише на перших порах. Між мукачівками, які роками товаришували, після одного ганебного вчинку, запевнила потерпіла, про дружні стосунки можна вже забути.

ВІДЕО ДНЯ

Того дня 32-річна мукачівка завітала в гості до своєї 35-літньої приятельки. Вони довго розмовляли, випивали і гостя залишилася на ніч, - розповідає старший дільничний інспектор Мукачівського міськвідділу міліції Сергій Бурлюк. Тільки зранку, прокинувшись, господиня виявила зникнення свого мобільного телефону. Однак одразу вона не зрозуміла чому подруга пішла нічого не сказавши, а з нею зник і її мобільний телефон. Тому і звернулася за допомогою до правоохоронців.

Дільничні інспектори оперативно встановили особу зловмисниці, тож невдовзі підступну подругу запросили в міськвідділ. Тут жінка розповіла, що через заздрощі до своєї подруги, у якої життя склалось краще ніж у неї, вона і викрала «мобілку».

Реклама

Слідчими міського відділу проти жінки відкрите кримінальне провадження за част.1 ст.185 Кримінального кодексу України «Крадіжка». Наразі підступній приятельці за вчинене доведеться відповідати у судді. Тривають досудові перевірки.

Наталія Машіко, Мукачівський МВ УМВС

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно