Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Кримінал
  • Прокуратура Мукачева “помітила” проблеми із зарплатою на водоканалі та порушила кримінальне провадження

Прокуратура Мукачева “помітила” проблеми із зарплатою на водоканалі та порушила кримінальне провадження

Прокуратура Мукачева “помітила” проблеми із зарплатою на водоканалі та порушила кримінальне провадження
За наслідками перевірки додержання вимог законодавства про оплату праці у Мукачівському міському комунальному підприємстві «Мукачівводоканал», прокуратурою міста Мукачева внесено відомості до...

За наслідками перевірки додержання вимог законодавства про оплату праці у Мукачівському міському комунальному підприємстві «Мукачівводоканал», прокуратурою міста Мукачева внесено відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань з правовою кваліфікацією кримінального правопорушення передбаченого ч. 1 ст. 175 КК України (безпідставна невиплата заробітної плати, більш як за один місяць, вчинена умисно керівником підприємства).

ВІДЕО ДНЯ

За інформацією заступника прокурора міста Мукачево Михайла Диковця, - "Перевіркою встановлено, що у період з листопада 2012 року по лютий 2013 року керівництвом підприємства, в порушення вимог ст. 43 Конституції України, ст.ст. 115, 116, 117 Кодексу законів про працю України та Закону України «Про оплату праці», умисно, безпідставно, не виплачувалась заробітна плата працівникам підприємства на загальну суму понад 686 тис. грн"

Досудове розслідування кримінального провадження доручено слідчому СВ Мукачівського МВ (по обслуговуванню м. Мукачева та Мукачівського району) УМВС України в Закарпатській області.

Реклама

Довідка:

ч.1ст. 175. - невиплата заробітної плати, стипендії, пенсії чи інших установлених законом виплат (карається штрафом від ста до трьохсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до п'яти років, або виправними роботами на строк до двох років, або позбавленням волі на строк до двох років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певного діяльністю на строк до трьох років).

Реклама

Прес-служба прокуратури Закарпатської області

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно