Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Деталі резонансного підпалу джипу прокурора Мукачева

Деталі резонансного підпалу джипу прокурора Мукачева
Машина, що належить матері Руслана Біловара, коштує близько $ 100 тис. Стали відомі подробиці підпалу джипу прокурора Мукачева на Закарпатті в минулу суботу вночі. Нагадаємо, невідомі спалили...

Машина, що належить матері Руслана Біловара, коштує близько $ 100 тис.

ВІДЕО ДНЯ

Стали відомі подробиці підпалу джипу прокурора Мукачева на Закарпатті в минулу суботу вночі. Нагадаємо, невідомі спалили новий джип Mercedes ML-350 (2012 року випуску), що належить родині прокурора міста Руслана Біловара. Такий «подарунок» хтось влаштував Біловару прямо до Дня працівника прокуратури, який відзначали минулої суботи. В залежності від комплектації такий автомобіль може коштувати 70-100 тисяч доларів.

«Мерс» стояв у дворі будинку прокурора в провулку Яворницького і згорів дотла. Поки в будинку всі спали, позашляховик облили легкозаймистою рідиною і підпалили. «На вуха» поставили відразу все місцеве начальство - серед ночі додому до прокурора приїхали прокурор Закарпатської області Анатолій Петруня, начальник обласної міліції Василь Варцаба і слідчо-оперативна група. Зараз проводиться експертиза, яка визначить, чи був це підпал або машина загорілася сама. Слідчі не сумніваються в першому варіанті, адже «мерс» - новий і справний. «Кваліфікація злочину - частина 2 статті 194 Кримінального кодексу України (умисне пошкодження майна - підпал)», - повідомили в облміліції. Лиходіям за цією статтею загрожує від 3 до 10 років в'язниці.Офіційно версії причин підпалу не озвучують. Але джерела в правоохоронних органах говорять, що це може бути помстою фігурантів кримінальних справ, які веде прокуратура. Руслана Біловара призначили прокурором Мукачева в березні 2011 року, до цього він був першим заступником прокурора Закарпатської області.

Реклама

Крім нахабного підпалу машини самого прокурора, в Мукачеві обговорюють, на які гроші держслужбовець міг купити таку дорогу «тачку». Адже згідно з декларацією, в минулому році Руслан Біловар (будучи першим замом облпрокурора) заробляв близько 10 тис. грн на місяць. Правда, офіційно автомобіль був оформлений на матір прокурора, часто за кермом цього «Мерседеса» бачили його дружину.

В останні півроку Закарпаття лихоманить від епідемії підпалів автомобілів відомих і впливових людей. У червні згоріли відразу дві віп-машини. У ніч на 10 червня двоє чоловіків спалили джип Toyota Highlander за $ 55 тис. (камери відеоспостереження, встановлені на будинку, записали, як палії перестрибнули через паркан, облили машину легкозаймистою речовиною і підпалили). Джип стояв у приватному дворі глави регіонального відділення спілки промисловців і підприємців Закарпаття, члена виконкому Ужгородської міськради Маргарити Мощак. Також вона - власника елітного ресторану «Ужгородський замок», а її чоловік Олександр Шеба - головний архітектор Ужгорода. А в ніч на 19 червня у дворі будинку на вул. Оноківской в ​​Ужгороді підпалили легковик Toyota Avensis ($ 20-30 тис.), що належав начальнику ДАІ Ужгорода Олексію Співаку. Зловмисники діяли за тією ж схемою: машину облили бензином і підпалили. Співак зв'язав підпал зі своєю професійною діяльністю. «Комусь подобається моя робота, комусь - ні», - сказав він. Паліїв обох машин так і не знайшли.

Реклама

Ольга Тишкевич

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно