Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Кримінал
  • Директор ракошинського ТОВ за свою жадібність отримав кримінальну справу

Директор ракошинського ТОВ за свою жадібність отримав кримінальну справу

Директор ракошинського ТОВ за свою жадібність отримав кримінальну справу
7 травня прокурор Мукачівського району порушив кримінальну справу стосовно директора товариства з обмеженою відповідальністю, що в с. Ракошино Мукачівського району за безпідставну невиплату...

7 травня прокурор Мукачівського району порушив кримінальну справу стосовно директора товариства з обмеженою відповідальністю, що в с. Ракошино Мукачівського району за безпідставну невиплату працівникам заробітної плати (ст. 175 ч. 1 КК України).

ВІДЕО ДНЯ

Проведеною перевіркою дотримання вимог законодавства про оплату праці службовими особами товариства з обмеженою відповідальністю встановлено, що гр. П., в порушення вимог Конституції України, Закону України «Про оплату праці», не погашаючи в повному обсязі наявну з лютого по березень 2012 року заборгованість по заробітній платі, маючи при цьому реальну можливість зменшити заборгованість з виплати заробітної плати, умисно, безпідставно, більш ніж за один місяць не здійснив її виплату працівникам.

Водночас, - повідомляє прокурор Мукачівського району Роман П’ятка, за період утворення заборгованості із виплати заробітної плати з 01 лютого по 01 квітня 2012 року, з отриманих на розрахунковий рахунок коштів в сумі майже 2 млн. 300 тис.грн грн. директор ТОВ використав на видатки товариства, пов’язані з господарською діяльністю: сплату податків, інших обов’язкових платежів, відсотки за кредит, послуги банків, розрахунки з підзвітними особами, тощо на суму понад 2 млн.грн. При цьому, на виплату заробітної плати найманим працівникам протягом вказаного періоду використав лише 31 тис.735 грн. По справі проводиться досудове слідство.

Реклама

Прес-служба прокуратури Закарпатської області

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно