Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Наркотики заполонили Закарпаття

Наркотики заполонили Закарпаття
Після червнево-липневих масових вилучень наркотичних рослин, переважно снодійного маку, хоча траплялися й коноплі, з городів наших краян в усіх районах, від Рахівщини до обласного центру, ...

Після червнево-липневих масових вилучень наркотичних рослин, переважно снодійного маку, хоча траплялися й коноплі, з городів наших краян в усіх районах, від Рахівщини до обласного центру, здійснених працівниками міліції, в області настав, можна сказати, у цьому плані штиль. Хоча це не означає, що такі заходи залишили наркоманів без потрібної «продукції». Десь вони її таки знаходять. Про це свідчать факти, зареєстровані в міліції…

ВІДЕО ДНЯ

Спекотні дні змусили багатьох краян шукати порятунку десь у затінку. Хоча найкращим помічником при цьому є річки чи водоймища. Тому й недивно, що вони бувкально кишіли людьми у ці дні. Правда, кожен відпочиває на свій маневр. Свалявські «шерифи» та оперативники служби боротьби з незаконним обігом наркотиків, наприклад, на березі Латориці неподалік райцентру звернули увагу на 21-річну дівчину. І не тільки через її природню красу. Річ у тім, що юнка приготувала собі заправку бульбулятора та помаленьку «кайфувала». Стражі порядку з’явилися несподівано, застукавши дівча на гарячому. Бульбулятор та зілля вилучили. Уже в приміщенні райвідділу міліції з’ясувалося: прихильницею такого досить оригінального відпочинку була жителька с. Павлово.

Ще одна подія, пов’язана з жінками та наркотиками, сталася на Берегівщині. Тамтешні працівники сектору боротьби з незаконним обігом наркотиків отримали інформацію, що 22-річна жителька райцентру має при собі «наркоту». Дамочку стражі порядку затримали під вечір на території колишньої військової частини. При огляді у сумці оперативники знайшли поліетиленовий пакет, у якому була подріблена речовина зеленого кольору вагою близько двох десятків грамів, схожа на марихуану. Речовину направили на дослідження, тепер з’ясовується, з якою метою дама з марихуаною розгулювала закинутою територією.

Реклама

А в обідню пору на Тячівщині на одній із вулиць відбулася оборудка: місцевий 32-річний житель збув за 150 гривень 15 грамів марихуани якомусь покупцеві. Правда, це дійство відбувалося під пильним наглядом міліціонерів. Тепер за свої протиправні діяння тячівцю доведеться відповідати за чинним законодавством. У Перечині біля одного з відомих тамтешніх розважальних закладів увечері співробітники карного розшуку затримали 34-річного відвідувача ресторану. Увагу на чоловіка розшуковики звернули недаремно – у його кишені виявили поліетиленовий пакет з марихуаною.

А от 46-річний мукачівець, як з’ясували стражі порядку, мав справу з більш небезпечною речовиною – метамфетаміном. Під час санкціонованого обшуку в його будинку правоохоронці знайшли 9 паперових згортків з кількома грамами цієї речовини. Нагадаємо, що навіть одноразове вживання такої синтетичної гидоти може зробити людину наркозалежною.

Реклама

І ще одних любителів «кайфу» застукали на гарячому міліціонери. Цього разу у Берегові. Тамтешні оперативники затримали трьох молодиків, які розкурювали косяки, набиті марихуаною.

На одній із вулиць Рахова дільничні інспектори міліції та їхні колеги зі служби боротьби з незаконним обігом наркотиків затримали підозрілого чоловіка із великою господарською сумкою. Підставою для затримання став той факт, що 41-річний житель одного з населених пунктів Тячівського району розгулював по місту із 189 головками маку. Для чого приготував він маковиння, наразі встановлюють.

Михайло Пискач, пенсіонер ОВС, Закарпатська область

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно