Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

На Мукачівщині жінка “поховала” мертве немовля на горищі

На Мукачівщині жінка “поховала” мертве немовля на горищі
Не знати, чи любила свою тримісячну доньку 17-річна жителька одного із сіл Мукачівського району, але недавній випадок, що трапився з нею, змушує сумніватися у цьому. Ця громадянка – з неблагополучної...

Не знати, чи любила свою тримісячну доньку 17-річна жителька одного із сіл Мукачівського району, але недавній випадок, що трапився з нею, змушує сумніватися у цьому. Ця громадянка – з неблагополучної сім'ї і перебувала на обліку в КМСД Мукачівського райвідділу міліції. Можливо, власне у цьому й криється причина її вчинку.

ВІДЕО ДНЯ

А все почалося із розслідування однієї крадіжки. Під час проведення оперативно-розшукових заходів працівники Мукачівського РВ УМВС затримали жителя одного із сіл району, якого обґрунтовано підозрювали у скоєнні крадіжки. Розмовляючи зі співмешканкою зловмисника, згаданою 17-річною жінкою, стражі порядку з'ясували жахливі факти. Виявляється, у ніч з 6 на 7 березня цього року померла її тримісячна дитина. Але молода мама вирішила нікому про цей факт не повідомляти, а маля "поховала"... на горищі недобудованого будинку.

Співробітники Мукачівського РВ УМВС виявили страшну знахідку у цій будівлі. На тілі немовляти під час поверхневого огляду слідів насильства нібито не виявили. Тож мертве тільце відправили на судмедекспертизу для встановлення причини смерті дівчинки. Горе-матір до з'ясування усіх обставин цього випадку затримали.

Реклама

Про це інтернет-видання "Панорама Мукачева" повідомили в ВЗГ УМВС України в Закарпатській області.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно