Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Мукачівця, що 6 разів обкрадав ужгородців, затримали на Свалявщині

Мукачівця, що 6 разів обкрадав ужгородців, затримали на Свалявщині
Ужгородським правоохоронцям на днях вдалося затримати зухвалого правопорушника, який за декілька днів встиг скоїти 6 крадіжок. Розпочались походеньки 29-річного злочинця після виходу на волю на...

Ужгородським правоохоронцям на днях вдалося затримати зухвалого правопорушника, який за декілька днів встиг скоїти 6 крадіжок.

ВІДЕО ДНЯ

Розпочались походеньки 29-річного злочинця після виходу на волю на велике християнське свято — Успіня Пресвятої Богородиці (28 серпня). У той час молодик "обчистив" будинок ужгородського пенсіонера, проникнувши туди вдень через незачинене вікно. Звідти зухвалець виніс 2 мобільні телефони, кросівки, ювелірні вироби — ланцюжок, кулончик, 2 каблучки.

Розкрити цю квартирну крадіжку ні того, ні наступного дня правоохоронцям так і не вдалося.

Реклама

Через два дні, а саме 30 серпня, злодій знову дав про себе знати. Тепер від його рук постраждала 59-річна пенсіонерка з Ужгорода, яка проживає на вулиці Капушанській. Як і в попередньому випадку, її дім обікрали зранку, поки жінки не було вдома. Невідомий розбив скло на вікні коридору та проник в її оселю. У результаті, від пенсіонерки викрали 52 тис. форинтів та 180 гривень. Цього разу слідчо-оперативній групі Ужгородського МУ УМВС України на місці злочину вдалося вилучити відбитки пальців.

У той же день до міліціонерів надійшла ще одна заява від 28-річної жінки, яка проживає на вул. Легоцького. У ній ужгородка повідомила, що невідомий пошкодив вікно її помешкання, однак факт крадіжки був відсутній. На місці злочину було знайдено відбитки пальців, які співпали із попередніми, що їх правоохоронці виявили на вул. Капушанській.

Реклама

2 вересня злочин повторився. Жертвою молодика став 47-річний електрик одного із приватних підприємств. Чоловік розповів правоохоронцям, що поки його не було вдома, хтось, шляхом пошкодження скла на вхідних дверях, проник в його дім. Звідти було винесено 2100 грн. та мобільний телефон марки "Nokia". І знов на місці злочину міліція вилучили відбитки пальців.

У результаті за допомогою знайдених доказів встановлено, що непроханим гостем був уродженець Мукачівщини. Правоохоронці з'ясували також, що нахабний громадянин, під приводом жебракування, заходив у подвір'я домогосподарства. У випадку, якщо вдома не було нікого, чоловік проникав у дім, звідки виносив цінні речі.

Для затримання крадія, як повідомила начальник Міського відділення Ужгородського МУ УМВС України підполковник міліції Катерина Кийович, було орієнтовано увесь особовий склад ужгородської міліції та прилеглих районів.

Реклама

Як з'ясувалося, молодик раніше судимий. Вийшовши на днях на волю, він відразу взявся за своє брудне діло. На час розшуку він перебував у Свалявському районі, де його й було затримано.

Наразі проти нього буде порушено кримінальну справу. До того ж міліціонери перевіряють причетність чолов'яги до скоєння крадіжки, які сталися не тільки в Ужгородщині, але й в інших районах області.

Тетяна Горянка, Вікторія Попович

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно