Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

В обласному центрі знайшли "хронічного" вандала

В обласному центрі знайшли "хронічного" вандала

Як повідомили на прес-конференції керівники УМВС – злодія, що крав речі із автівок ужгородців, нарешті знайшли. Проте самі речі нікому не повернули.

ВІДЕО ДНЯ

«Перший раз було затримано групу осіб, не з числа мешканців міста Ужгорода. Крім того, згодом затримали ще одного злодія. Зараз ми постійно відстежуємо ситуацію. Автомобільних вандалів та злодіїв стало значно менше. Звісно, велика кількість злочинів було скоєно, де забиралися ціні речі і слідчі вже вирішували чи можна це повертати свласникові чи мусить залишатися у міліції, як речовий доказ», – розповів Роман Стефанишин начальник Ужгородського міськвідділу міліції.

Нагадаємо, ще цієї зими в автомобілі дружини першого заступника ужгородського міського голови Івана Волошина розбили вікно і вкрали iPad. Це трапилося, коли жінка була на концерті місцевого танцювального колективу.

Реклама

«Чудовий вечір, 25-ти річчя “Бліц” не вдалося зіпсувати навіть дивним людям, які повибивали вікна у припаркованих автівках відвідувачів концерту. Перепало і нам», – повідомила дружина заступника мера Ужгорода Івана Волошина Тамара Готра.

Як розповів сам заступник Ужгородського міського голови він чув, що міліція знайшла злодія, але йому про це ніхто із міськвідділу не повідомляв. «Ні, ніхто нічого не казав. Я прочитав потім у ЗМІ, що злодія зловили. Але те, що нам не повернули вкрадені речі – то факт», – сказав Іван Волошин.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно