Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Невідомі зловмисники в обласному центрі обікрали підвал

Набіги крадіїв на людське добро викликають у потерпілих чимале обурення. Такий випадок нещодавно трапився в Ужгороді.

ВІДЕО ДНЯ

Жителі багатоповерхівки на вул. Бестужева в Ужгороді підключивши спонсорів, владу та свої сили і бажання, створили дитячий майданчик. Відтак, щоби обновити майданчик люди знову зібралися тут навести лад.  

- За бажанням жителів будинку ми зробили суботник, – розповідає 46-річний Олександр. – На підприємстві я домовився, що на кілька днів візьму в них зварювальний апарат та флекс. Напередодні свята Трійці в суботу всі дружно взялися за роботу. Хоча люди й добре попрацювали, однак довершити все не вдалося. Тому ми заховали зварювальний апарат і флекс у підвал. Цього дня накрили дітям солодкий стіл. Роботу вирішили продовжити в середу. В середу попросили ключі від підвалу в голови кооперативу. Однак там не було вже ні апарата ні флекса. А зі ці речі я особисто відповідаю. Крім цього з підвалу більше нічого не пропало.

Реклама

- Цікаво те, що у неділю виявили, що вікно в підвал було відчинене, — продовжує розмову жителька будинку Олександра. – А замки на дверях підвального приміщення цілі. Отож хтось лише забрався сюди через віконечко, щоби обікрасти підвал. На місце пригоди ми викликали міліцію, яка приїхала й провела огляд місця події.

Жителі не виключають, що викрадені речі могли витягнути через вікно, хоча зварювальний апарат важкувато помістився б в цей невеликий отвір.

Реклама

В Ужгородському міськвідділі міліції розповіли, що на цей факт виїжджали правоохоронці. Наразі оперативники займаються пошуками зловмисників та встановлюють осіб, які «бомблять» підвали городян.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно