Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Нетвереза ужгородка накинулась з кулаками на працівника ДАІ

Нетвереза ужгородка накинулась з кулаками на працівника ДАІ

Учора, 14 червня, близько 3 години ночі на площі Дружби Народів інспекторами ВДАІ з обслуговування м. Ужгород був зупинений автомобіль марки «Пежо-Біппер». Під час перевірки транспортного засобу та спілкування з водієм в останнього було встановлені ознаки сп’яніння, тому інспектором ДАІ було запропоновано водію пройти, в установленому законом порядку, відповідний огляд.

ВІДЕО ДНЯ

На місці зупинки, у присутності двох свідків, водій продув спеціальний технічний засіб – алкотестер «Драгер», результат якого виявив 0,83% проміле. На підставі отриманого результату інспектором ДАІ було складено адміністративний протокол за ч.1 ст.130 КУпАП, - констатують в УДАІ УМВС України в Закарпатській області.

Під час оформлення адміністративних матеріалів, пасажирка даного автомобіля вийшла із машини та під час спілкування почала говорити нецензурною лайкою з погрозами до працівника ДАІ.

Реклама

Зі слів інспекторів та свідків події стало відомо, що жінка погрожувала і казала, що знайде його поза робочим часом і розправиться із ним, після чого наблизилась до нього та вдарила по обличчю. Після наступної спроби іще раз вдарити інспектора, жінка спіткнулася в бордюр та травмувала ногу. Пасажирка була з вираженими ознаками алкогольного сп’яніння, на зауваження не реагувала тому працівниками Державтоінспекції було викликано слідчо-оперативну групу Ужгородського МВ УМВС. У наркологічному диспансері підтвердили, що пасажирка є не тверезою. 

У водія було вилучено посвідчення водія відповідно до ст.265-1 КУпАП. Проводиться перевірка.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно