Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Кримінал
  • Службовим особам комунального підприємства Ужгородської міськради загрожує кримінальна відповідальність за незаконну вирубку дерев

Службовим особам комунального підприємства Ужгородської міськради загрожує кримінальна відповідальність за незаконну вирубку дерев

Службовим особам комунального підприємства Ужгородської міськради загрожує кримінальна відповідальність за незаконну вирубку дерев

Прокуратурою міста Ужгорода внесено відомості в ЄРДР за фактом службової недбалості службових осіб КП «Парк культури і відпочинку «Боздоський» Ужгородської міської ради.

ВІДЕО ДНЯ

Як повідомив в.о. прокурора міста Ужгород Сергій Красноголовець, у ході досудового розслідування кримінального провадження за фактом незаконної порубки дерев і чагарників в межах контуру об’єкту природно–заповідного фонду - парку-пам’ятки садового-паркового мистецтва місцевого значення «Парк Боздоський» було виявлено понад 80 пнів від зрубаних дерев порід ясен, клен, вільха, бузина, - зазначила прес-служба прокуратури Закарпатської області.

Державною екологічною інспекцією у Закарпатській області було проведено розрахунки шкоди, нанесеної державі незаконним вирубуванням дерев в межах території природно–заповідного фонду - парку-пам’ятки садового-паркового мистецтва місцевого значення «Парк Боздоський». Вона становить понад 73 тис грн.

Реклама

Крім того, згідно матеріалів проекту землеустрою з організації та встановлення меж територій природно-заповідного фонду «Парк Боздоський» знаходиться під охороною, збереженням та обслуговуванням у КП «Парк культури і відпочинку «Боздоський» Ужгородської міської ради згідно охоронного зобов’язання, виданого державним управління екологічних ресурсів в Закарпатські області у 2005 році.

За санкцією ч.1 ст. 367 КК України - службова недбалість передбачене покарання до трьох років обмеженням волі з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно