Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Кримінал
  • В обласному центрі затримали зловмисника, який вкрав два телевізори і тюнер

В обласному центрі затримали зловмисника, який вкрав два телевізори і тюнер

В обласному центрі затримали зловмисника, який вкрав два телевізори і тюнер

Раніше судимий 24-річний ужгородець проникав до чужих будинків через незачинені вікна. Поживою крадія стали два телевізори й тюнер.

ВІДЕО ДНЯ

За свої молоді роки перебування на білому світі ужгородець вже встиг побувати на лаві підсудних.  Рік тому, молодик звільнився з місць ув’язнення, де кілька років відбував покарання за розбійний напад. Та, на жаль, так і не переконався, що за кожен протиправний вчинок Законом передбачена відповідальність, а за скоєний злочин доводиться розплачуватись, як правило – волею, - йдеться у повідомленні Ужгородського МВ УМВС.

На цей раз молодий ужгородець скоїв дві крадіжки з помешкань жителів міста. До чужих домівок проникав він через незачинені вікна, коли господарів вдома не було.

Реклама

Перше повідомлення до Ужгородського міськвідділу міліції надійшло від 60-річної мешканки міста. Жінка повідомила, що протягом дня з її будинку невідома особа викрала телевізор та тюнер.

Ще одне подібне звернення до міськвідділу міліції надійшло від 41-річного ужгородця. Як і в першому випадку, зловмисник поцупив з будинку потерпілого телевізор.

Реклама

Почерк скоєних злочинів був однаковий, тож правоохоронці дійшли висновків, що до крадіжок причетна одна й таж особа. Вжитими заходами працівників карного розшуку Ужгородського міськвідділу міліції було встановлено, що обидва злочини скоїв раніше судимий 24-річний ужгородець.

У скоєному крадій зізнався та пояснив, що «легкою наживою» вирішив заробити собі на життя. «Зароблені» таким чином гроші хотів витратити на власні потреби.

За вказаним фактами слідчим відділом Ужгородського міськвідділу міліції розслідуються кримінальні провадження за ознаками правопорушень, передбачених ч. 3 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка). Зловмиснику повідомлено про підозру у скоєнні одного з двох злочинів.Йому обрано міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Долю ужгородця вирішить суд.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно