Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Кримінал
  • Ужгородські правоохоронці знайшли таксиста, який учора збив місцевого мешканця

Ужгородські правоохоронці знайшли таксиста, який учора збив місцевого мешканця

Ужгородські правоохоронці знайшли таксиста, який учора збив місцевого мешканця

Учора по телефону «102» до Ужгородського міськвідділу міліції надійшло повідомлення від чергового диспетчера лінії «103» про те, що бригада лікарів здійснила виїзд на перехрестя вулиць Станційна – Мукачіська для надання медичної допомоги 32-річному пішоходу, якого збило авто. Під час медичного огляду у потерпілого були виявлені численні тілесні ушкодження.

ВІДЕО ДНЯ

На місце події виїхали слідчо-оперативна група міськвідділу міліції та працівники відділення ДАІ з обслуговування міста Ужгорода, - повідомили у міськвідділі міліції обласного центру.

Встановлено, що пригода сталася прямо на пішохідному переході, коли ужгородець переходив дорогу. Зазначимо, що сам водій з місця пригоди зник та допомогу потерпілому не надав. 

Реклама

Вжитими заходами працівників відділення ДАІ з обслуговування міста Ужгород встановлено, що наїзд скоїв 40-річний мешканець міста на автомобіль «Chery Amulet». При огляді транспортного засобу, працівники ДАІ виявили пошкодження, характерні для дорожньо-транспортної пригоди. На питання правоохоронців, чому останній не надав потерпілому допомогу, водій пояснити не зміг.

Слідчим відділом Ужгородського міськвідділу міліції відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху), санкція даної статті передбачає покарання у вигляді обмеження волі на строк до трьох років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно