Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Кримінал
  • Ужгородські міліціонери притягнули до відповідальності двох "валютників"

Ужгородські міліціонери притягнули до відповідальності двох "валютників"

Ужгородські міліціонери притягнули до відповідальності двох "валютників"

35-річний ужгородець та 40-річний житель району здійснювали незаконні валютно-обмінні операції.

ВІДЕО ДНЯ

Виявили «міняйл» працівники роти патрульної служби спільно з дільничними інспекторами Ужгородського міськвідділу міліції. На одному з ринків обласного центру чоловіки займаються незаконними валютними операціями, так би мовити, «купували» долари США, - повідомили в Ужгородському МВ УМВС.

Правопорушників притягнуто до відповідальності, передбаченої ст.162 Кодексу України про адміністративні правопорушення (порушення правил про валютні операції). Санкція статті передбачає накладення штрафу відтридцяти до сорока неоподатковуваних мінімумів доходів громадян разом із конфіскацією валютних цінностей. Предмет вчинення адміністративного правопорушення – купюри, вилучено, а протоколи направлено до суду дляприйняття рішення.

Реклама

- Шановні громадяни! Наголошуємо, що до відповідальності притягується не тільки особа, яка систематично здійснює такі операції, а і її клієнт. Вам варто знати, що обмінюючи кошти у «валютників», ви не тільки порушуєте закон, але й ризикуєте поповнити ряди ошуканих шахраями. Техніка їх обману проста – спритність рук. Під час обміну вони свідомо не додають декілька гривень, а потім під час повторного перерахунку демонстративно докладають їх до загальної пачки, натомість приховано забирають більш вартісні купюри. Також можуть передати і підроблені купюри. Як правило, обман розкривається клієнтом лише тоді, коли шахрай вже накивав п’ятами, - каже перший заступник начальника Ужгородського МВ майор міліції Олександр Боднарчук.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно