Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

В Ужгороді затримали другого злочинця, який напав на дівчину

В Ужгороді затримали другого злочинця, який напав на дівчину

Двоє зловмисників напали на ужгородку рано вранці, у п’ятницю, 3 липня на площі Кирила та Мефодія. Нападники відібрали від потерпілої мобільний телефон, гроші та нанесли їй численні тілесні ушкодження. Одного із зловмисників відразу ж затримали працівники роти патрульної служби, іншого нападника-втікача затримали працівники карного розшуку Ужгородського міськвідділу міліції.

ВІДЕО ДНЯ

Як уже йшлося у повідомленні, що у п’ятницю, 03 липня, по телефону «102» до Ужгородського міськвідділу міліції надійшло повідомлення від продавця одного з магазинів про те, що до приміщення магазину зайшла невідома жінка з явними ознаками тілесних ушкоджень.

Отримавши повідомлення оперативний черговий не гаючи часу направив за вказаною адресою слідчо-оперативну групу та працівників роти патрульної служби міськвідділу міліції.

Реклама

З’ясувалося, що тілесні ушкодження дівчина отримала від двох невідомих чоловіків, які на неї напали на площі Кирила та Мефодія в обласному центрі. Одного із зловмисників, а саме 23-річного ужгородця відразу затримали працівники роти патрульної служби міськвідділу міліції. Іншому нападнику - вдалося втекти та не надовго. Розбійника було затримано працівниками карного розшуку міськвідділу міліції.

Зазначимо, що правоохоронці відразу встановили особу нападника-втікача. Ним виявився 32-річний ужгородець. Він, як і його 23-річний приятель, неодноразово потрапляв у поле зору міліціонерів. На рахунку обидвох зловмисників є ряд скоєних ними злочинів на території міста Ужгорода. 

Реклама

Як повідомив перший заступник начальника Ужгородського МВ, майор міліції Олександр Боднарчук, зважаючи на кримінальне минуле підозрюваних їх взято під варту. Стосовно них розпочато кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ч.2 ст. 187 (Розбій) Кримінального кодексу України. Санкція даної статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 10 років із конфіскацією майна. На даний час триває досудове розслідування, та вже найближчим часом долю злочинців вирішуватиме суд.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно