Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

На Рахівщині сварка за дівчину дійшла до кидання гранат

На Рахівщині сварка за дівчину дійшла до кидання гранат

Несподіваною стала розв′язка недавнього резонансного випадку в смт. Ясіня Рахівського району. Нагадаємо, що вночі 16 липня там кинули дві бойові гранати РГД-5 у двір будинку місцевого підприємця. На щастя, обійшлося без людських жертв.

ВІДЕО ДНЯ

За даним фактом міліція розпочала кримінальне провадження. Подію кваліфіковано як хуліганство із застосуванням зброї. Невдовзі правоохоронці з′ясували, що гранати на подвір′я односельця міг кинути вночі 30-річний житель смт. Ясіня. А причиною конфлікту стала давня неприязнь між двома місцевими родинами. Вони конфліктують через бізнесові інтереси, а також через дівчину, яку не можуть поділити два парубки з цих родин, - стверджують у СЗГ УМВС України в Закарпатській області.

Однак сам конфлікт набув несподіваного продовження. Свідка, який дав покази щодо причетності до кидання гранат даного громадянина, перестрів ввечері на вулиці біля сільського бару й побив односелець. Останній, як з′ясувалося, є родичем однієї зі сторін конфлікту – вони одружили між собою своїх дітей. Тобто чоловік діяв з умислом залякати свідка, аби його родич не поніс кримінальної відповідальності.

Реклама

Відомості за даним фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст.125 Кримінального кодексу України (Умисне легке тілесне ушкодження). Розслідування ясінянської пригоди триває, воно має визначити ступінь вини та відповідальність сторін конфлікту.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно