Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Кримінал
  • В Ужгороді власник підпільного грального залу накинувся з кулаками на міліціонерів

В Ужгороді власник підпільного грального залу накинувся з кулаками на міліціонерів

В Ужгороді власник підпільного грального залу накинувся з кулаками на міліціонерів

На Закарпатті триває боротьба з підпільним гральним бізнесом. За останні дні знешкоджено вже близько двох десятків ігротек. Доходить вже до того, що тіньовики чинять відкритий опір правоохоронцям, які закривають їх бізнес. Міліція реагує адекватно – зухвальців притягають до відповідальності.

ВІДЕО ДНЯ

Черговий підпільний ігровий зал міліціонери, за інформацією небайдужих громадян, виявили вчора в районі ринку на вул.Бородіна в Ужгороді. У приміщенні ігротеки діяли 10 комп’ютерів для проведення заборонених азартних ігор та термінал поповнення, – повідомляє СЗГ УМВС України в Закарпатській області. 

Зайшовши до закладу, міліціонери несподівано зіштовхнулись з відкритим опором його власника. Чоловік почав ображати працівників міліції, намагався пройти до електричного щитка, щоб виключити світло. Відтак накинувся на двох міліціонерів із кулаками. 

Реклама

Зухвальця доставили до міськвідділу міліції. Зараз він знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання. 

Слідчим відділом Ужгородського міськвідділу міліції відкрито два кримінальні провадження: за ч.2 ст.345 Кримінального кодексу України (умисне заподіяння працівникові правоохоронного органу побоїв у зв’язку з виконанням ним службових обов’язків) та за ч.1 ст.203-2 Кримінального кодексу України (зайняття гральним бізнесом). Триває досудове розслідування.

Реклама

- Це вже другий випадок за два дні в Ужгороді опори працівникам міліції під час вилучення гральних апаратів, - коментує начальник УМВС України в Закарпатській області полковник міліції Сергій Князєв. – Це свідчить про масштаби діяльності та зухвалість заправил цього тіньового бізнесу. Можливо, вони звикли, що міліція пасивно спостерігала, як вони роблять свою справу. Вкотре наголошую, що такого більше не буде. Вилучення апаратів – це не кампанія задля показухи: забрали комп’ютери, відрапортували начальству і журналістам, а завтра все знову запрацює під новою вивіскою… Не запрацює! Домовитись з нами не вийде. А на всі спроби залякати наших працівників діятимемо згідно Закону.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно