Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Кримінал
  • Правоохоронці спіймали ужгородського рецидивіста, який обікрав дві школи

Правоохоронці спіймали ужгородського рецидивіста, який обікрав дві школи

Правоохоронці спіймали ужгородського рецидивіста, який обікрав дві школи

В Ужгороді працівники карного розшуку спіймали 24-річного злодія-рецидивіста. На рахунку зловмисника понад десяток крадіжок, зокрема дві - з навчальних закладів міста. Його здобиччю сталиелектродвигуни та насоси з котельні. Злодій завдав збитків на сумупонад 68 тисяч гривень. Не кажучи вже про те, що школярі через нього могли мерзнути взимку в холодних класах.

ВІДЕО ДНЯ

Цей 24-річний ужгородець має проблеми із законом не вперше. Свою протиправну діяльність розпочав ще в 16-річному віці. На його рахунку –грабіж та значна кількість крадіжок з помешкань громадян. За скоєне неодноразово відбував покарання у місцях позбавлення волі, - повідомили в Ужгородському МВ УМВС.

На цей раз молодий злодій попався правоохоронцям на крадіжках з навчальних закладів міста. Протягом п’яти днів злодій обікрав дві місцеві школи. З однієї поцупив двигун до насоса котельні вартістю понад 18000 гривень. З іншої вкрав електродвигуни та інструменти, чим завдав матеріальних збитків на суму понад 50000 гривень.

Реклама

Окрім шкіл, затриманий зловмисник зізнався і в ряді крадіжок з помешканьужгородців. Йому оголошено про підозру у скоєнні шести таких злочинів.Зізнається, що крадене продавав за цінами, значно нижчими від реальної їх вартості.

Слідчим відділом Ужгородського міськвідділу міліції розпочато досудове слідство за ч.3 ст.185 Кримінального кодексу України (Крадіжка), що передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років. Зараз співробітники міліції перевіряють причетність крадія до інших подібних злочинів. Вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу. Триває досудове розслідування.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно