Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Троє неповнолітніх зловмисників обкрадали ужгородців

Троє неповнолітніх зловмисників обкрадали ужгородців

Працівники карного розшуку Ужгородського міськвідділу міліції викрили трьох неповнолітніх ужгородців, які скоїли дві крадіжки. Їх здобиччю стали гаманці з грішми. Один поцупили з коридору незачиненої квартири, інший - з автомобіля. 

ВІДЕО ДНЯ

23-річна ужгородка через власну недбалість позбулася гаманця з грошима в сумі 700 гривень та двома банківськими картками. Повернувшись з роботи додому, жінка залишила двері квартири відчиненими, а сама зайнялася хатніми справами. Через деякий час вона почула, що грюкнули вхідні двері. Вийшла, а там немає нікого. Коли ж виявила відсутність гаманця, який був на стільчику в коридорі, то зрозуміла, що до її помешкання заходили крадії, - йдеться у повідомленні Ужгородського МВ УМВС.

Ще однією жертвою стала 35-річна мешканка міста. Як і в першому випадку, жінка позбулася гаманця з грошима в сумі 5700 гривень через свою необачність. Гаманець потерпіла залишила в автомобілі, який припаркувала біля будинку, а вікно зачинити забула. Легковажністю потерпілої скористалися крадії.

Реклама

Правоохоронці почали перевіряти раніше судимих осіб та схильних до скоєння злочинів. Розшукували та опитували можливих свідків злочинів. Таким чином у поле зору оперативників потрапили троє неповнолітніх ужгородців віком 14-16 років. 

У крадіжках хлопчаки зізналися та розповіли, що під приводом жебракування ходили по будинках. Смикали за ручки дверей. Якщо двері квартири були незамкнені, тихенько заходили й викрадали все цінне, що потрапляло на очі. Таким чином потягнули гаманці з квартири та машини.  

Реклама

За даним фактом розпочато досудове слідство за ч.1 ст.185 Кримінального кодексу  України (Крадіжка).

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно