Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Ужгородські міліціонери впізнали "почерк" серійного крадія

Ужгородські міліціонери впізнали "почерк" серійного крадія

Із заявою до Ужгородського міськвідділу міліції звернулася 37-річна мешканка міста. Жінка повідомила, що з її недобудови невідома особа викрала моток стального дроту, який знаходився на подвір’ї. Вартість краденого становить 3000 гривень.

ВІДЕО ДНЯ

На місце події прибула слідчо-оперативна група. Правоохоронці встановили, що зловмисник проник на чуже подвір’я, зламавши загорожу, - повідомили в Ужгородському МВ УМВС.

Оперативники вирахували злодія за почерком вчинення крадіжки. Крадієм виявився 24-річний раніше судимий ужгородець. За скоєння ряду майнових злочинів молодий чоловік вже відбував покарання у місцях позбавлення волі.

Реклама

За словами зловмисника, на правопорушення він пішов, щоб заробити грошей на утримання родини. Крадіжку скоїв вночі, аби його ніхто не бачив. Але злодій не врахував, що його так швидко розшукають міліціонери.

Слідчим відділом Ужгородського міськвідділу міліції відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.185 Кримінального кодексу України (крадіжка), санкція якої передбачає  позбавлення волі на строк від 3 до 6 років. Триває досудове розслідування.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно