Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Кримінал
  • Берегівські правоохоронці у День знань пильнували за школярами, аби ті не пиячили

Берегівські правоохоронці у День знань пильнували за школярами, аби ті не пиячили

Берегівські правоохоронці у День знань пильнували за школярами, аби ті не пиячили

Актуальною нині залишається проблема пияцтва та тютюнопаління серед молоді. Аби боротися з цією суспільною бідою, берегівські співробітники кримінальної міліції у справах дітей у День знань вирішили провести разом із службою у справах дітей Берегівської міської ради рейд по кафе та барах м.Берегова

ВІДЕО ДНЯ

Загалом перевіряючі навідалися до 21-го розважального закладу в центральній частині Берегова та на околиці міста, - стверджують у Берегівському РВ УМВС.

В одному з кафе, що на площі Кошута, учасники рейду натрапили на компанію з п’яти юнаків, які саме збиралися розпити пляшку віскі. Це були учні 11 класу однієї з шкіл Берегова. Як з’ясували правоохоронці, цю пляшку віскі школярі принесли з собою.

Реклама

З батьками школярів, яких правоохоронці викликали на місце події, було проведено бесіду щодо недопустимості такої поведінки дітей. Про даний випадок міліціонери повідомили і директора школи, де навчаються юні любителі віскі.

В іншому барі, на вул.Стефаника, перевіряючі виявили трьох дівчат-школярок, які пили пиво. При перевірці з’ясувалося, що дівчатам по 17 років, вони приїхали з м.Виноградова вчитися до м.Берегова. 

Реклама

На працівників бару правоохоронці склали адмінпротокол за ч.2 ст.156 (Порушення правил торгівлі пивом) КУпАП. Власнику торгової точки доведеться сплатити штраф у розмірі 6800 гривень. А на офіціантку, яка продала алкоголь неповнолітнім, накладено штраф в розмірі від 500 до 1700 гривень. В разі допущення повторного правопорушення, цей заклад буде позбавлено ліцензії.

Нагадаємо, що через св’яткування початку нового навчального року неповнолітня іршавчанка звернулася в лікарню з симптомами алкогольного отруєння.

Берегівські правоохоронці у День знань пильнували за школярами, аби ті не пиячили – 01
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно