Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Невідомі пошкодили автомобіль ужгородки та втекли з місця злочину

Невідомі пошкодили автомобіль ужгородки та втекли з місця злочину

Не раз доводилося чути про випадки, коли деякі особи, вдаривши на своєму авто чи скутері чужу машину замість того, щоби визнати свою вину і компенсувати завдану шкоду вирішують за краще втікати з місця пригоди. Один з таких випадків мав місце днями.

ВІДЕО ДНЯ

До ужгородських правоохоронців звернулася місцева жителька, яка повідомила, що її іномарку, що була припаркована поблизу будинку, хтось ударив і втік з місця пригоди. – Це трапилося в обідню пору, – розповідає потерпіла. – Вийшовши з будинку, я побачила, що мій автомобіль хтось вдарив, бо було видно, що це сліди від чийогось авто. Після цього я зателефонувала в міліцію. Працівники Державтоінспекції під час розмови розповіли, що це вже шостий випадок за день. Звичайно, це обурює, що люди так нахабно поступають. Невже для таких типів не існує законів.

Працівники Державтоінспекції розповіли, що в останній час, на жаль, такі випадки трапляються, коли винуватець втікає з місця пригоди. Наразі оперативники перевіряють тих, хто міг скоїти цей випадок. У першу чергу звертають увагу на тих, кого за подібне вже притягали до відповідальності. Відомості про цей випадок внесені в Єдиний реєстр досудових розслідувань, проводиться слідство, яке встановлює осіб, які могли вдарити чужу машину.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно