Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Кримінал
  • На кордоні між Словаччиною та Україною митники виявили контрабанду наркотиків

На кордоні між Словаччиною та Україною митники виявили контрабанду наркотиків

На кордоні між Словаччиною та Україною митники виявили контрабанду наркотиків
ВІДЕО ДНЯ

У суботу, 17 жовтня, на словацько-українському кордоні виявили контрабанду – марихуану у легковому автомобілі та контрабандні сигарети на залізничній станції.

Про це повідомляють словацькі ЗМІ.

Реклама

"Сьогодні вранці на митному пункті перетину кордону Вишнє Нємецке митники виявили пакети підозрою, що йдеться про марихуани. Під час ретельної перевірки автомобіля німецької реєстрації, яким керував громадянин України, митники за допомогою спеціального сканера виявили спеціально обладнану схованку в бензобаку", – пояснила речниця Митного уряду в Михайлівцях Клара Балогова.

Через підозру, що там можуть бути наркотики, митників долучили до огляду спеціально підготовленого для пошуків наркотиків собаку.

Реклама

Той підтвердив наявність шкідливих і заборонених препаратів.

Після наступного демонтажу бензобака з акуратно зробленим в ньому отвором митники знайти схованих у ньому 42 пакети сухої зеленого речовини, кожен з яких важив 350 грамів.

Загальна вага наркотику сянгала майже 15 кілограмів. "Орієнтовна вартість такої кількості марихуани на чорному ринку становить 147 000 євро", – повідомила речниця, вказавши також на те, що митники затримали водія і передали справу відповідним правоохоронним органам.

Реклама

"Сьогодні в другій половині дня були в службових просторах залізничної станції Матьовці також виявили й інші незаконні сигарети. При проведенні патрульних заходів, спрямованих на виявлення товарів, що могли б уникнути митного контролю, співробітники митниці обстежили роздягальню залізничників ", – додала К.Балогова.

Поліцейський собака вказав на коробки, в яких згодом знайшли 5800 штук сигарет в пачках із українським акцизними марками. Фінансову втрату від несплати акциуз в цьому випадку було обчислено у понад 500 євро.

В обох випадках порушено кримінальні справи.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно