Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

В Ужгороді активізувались велокрадії

В Ужгороді активізувались велокрадії

Тема крадіжок велосипедів у нашому краї вже не нова. Цього року наче пішла якась пошесть щодо викрадення двоколісних транспортних засобів. З початку року велозлодії значно активізувалися. І хоча міліціонери затримували підозрюваних, однак крадіжки велосипедів знову мають місце.

ВІДЕО ДНЯ

Уранці 11 жовтня ужгородець виявив, що двері на його підвалі понівечені, і звідти зник імпортний дорогий велосипед. Невідомий злодій (чи злодії) діяв під покровом ночі. Цього ж дня в іншого місцевого жителя злодії також поцупили двоколісний транспортний засіб.

– Я живу у п’ятиповерховому будинку, – розповідає. –  Мій велосипед знаходився в підвалі, я його причепив до труби замком. Крадіжку скоїли із суботи на неділю, коли всі міцно спали. Уранці сусід спускався в підвал за консервацією й помітив, що на дверях зламаний замок. Підвал є спільним. Тоді він повідомив мене, що зник мій велосипед, його вартість – 4 тисячі гривень. Після цього я звернувся в міліцію.

Реклама

Працівники міліції повідомили нашому виданню, що на місце події виїжджала слідчо-оперативна група, яка обстежила місце події. Наразі оперативники відслідковують тих осіб, які можуть займатися викраденням велосипедів, з метою їх перепродажу. За цим фактом відкрито кримінальне провадження, розпочато слідство.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно