Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

В Ужгороді зловмисники обікрали будинок профспілок

В Ужгороді зловмисники обікрали будинок профспілок

Минулого тижня від крадіїв постраждала одна з установ, що дислокується в будинку профспілок.

ВІДЕО ДНЯ

– На минулих вихідних, у суботу-неділю, невідомі проникли у приміщення наших кабінетів. – розповідає директор міського фонду соціального страхування з тимчасової непрацездатності Іван Рущак. – Якісь невідомі особи намагалися проникнути в два кабінети. В одному вдалося відчинити вхідні двері, а в іншому кабінеті зламали ключ. У приміщення, де проникли зухвальці, від наших працівників викрали з шухляди близько тисячі гривень. Візитери зламали й сейф, але оскільки там крім документів нічого не було, то крадії нічого не взяли звідти. Ми викликали сюди міліцію.

– Наша організація тут орендує приміщення в обласної ради профспілок. – повідомив нашому виданню заступник директора виконавчої дирекції обласного відділення фонду соціального страхування з тимчасової втрати непрацездатності Юрій Неймет. – У понеділок уранці прийшли на роботу й побачили, що у приймальні зламані вхідні двері кабінету директора. Звідти невідомі злодії винесли веб-камеру й пульт управління, які коштують досить дорого. Сейф був відчинений, але звідти нічого не взяли, бо крім документів, грошей не було. Про факт крадіжки ми одразу заявили в міліцію.

Реклама

Як розповіли нашому виданню правоохоронці, на місце пригоди прибула слідчо-оперативна група, яка обстежила місце події. Наразі оперативники відпрацьовують осіб, які класифікуються на аналогічних злочинах, а, відтак вживатимуть заходи щодо їх затримання.

За фактом крадіжки відкрито кримінальне провадження, відомості внесено в Єдиний реєстр досудових розслідувань. Розпочато слідство, яке повинно встановити осіб, причетних до цього злочину.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно