Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Вибухівки у приміщенні мерії Ужгорода не знайшли

Вибухівки у приміщенні мерії Ужгорода не знайшли

Сьогодні зранку в міліцію надійшло чергове, уже третє за останні дні повідомлення про буцімто замінування Ужгородської міської ради. На щастя, вибухівки в приміщенні не знайшли, хоч і довелось евакуйовувати всіх працівників мерії. «Жартівника» розшукує міліція.

ВІДЕО ДНЯ

Сьогодні близько 10-ї години до Ужгородського міськвідділу міліції надійшло повідомлення від невідомого громадянина, який назвався 45-річним жителем сусідньої області. Чоловік повідомив про те, що Ужгородська міська рада замінована. 

На місце події виїхало керівництво та слідчо-оперативна група міськвідділу міліції. Будівлю мерії було огороджено, виставлено охорону, а доступ сторонніх осіб припинено. З міської ради було евакуйовано понад 100 чоловік. 

Реклама

Працівники Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при УМВС  області разом із кінологами провели обстеження приміщень адмінбудівлі та прилеглої території до неї. На щастя, вибухових пристроїв та речовин виявлено не було. 

Міліція нагадує, що ст.259 Кримінального кодексу України за завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об’єктів власності передбачає позбавлення волі. Тож краще не «жартуйте» з цим.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно