Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Ужгородський мисливець ледь не перестріляв електриків

Ужгородський мисливець ледь не перестріляв електриків

Учора близько 20-ї години мешканець села Нижнє Солотвино стріляв у невідомих, що вдерлися на його територію. 44-річний єгер та голова мисливської громадської організації помітив невідомих, які намагалися пролізти на його обійстя через паркан. Аби налякати зухвальців, чоловік двічі вистрілив у повітря зі своєї гладкоцівкової рушниці.

ВІДЕО ДНЯ

Згодом виявилося, що невідомими особами були працівники Ужгородського РЕМ. Чоловіки пояснили, що підозрюють мисливця у крадіжці електрики. І коли той відмовився пускати їх до себе на перевірку, електрики вдалися до нетрадиційних методів, – інформує відділ комунікації ГУ Національної поліції у Закарпатській області.

Чоловіки могли поплатитися життям за таку самодіяльність. Інформація про подію внесено до Журналу єдиного обліку. Поліція з’ясовує чи дійсно трудяги хотіли якнайкраще, а вийшло як завжди. А, може, таким чином вони маскували свої злочини. Бо хтозна чи не зникали у людей з помешкань коштовності, побутова техніка та гроші після подібних нічних візитів непроханих "електриків".

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно