Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

В одній з квартир Ужгорода у трьох осіб вилучили наркотики

В одній з квартир Ужгорода у трьох осіб вилучили наркотики

19 січня до працівників поліції зателефонував невідомий громадянин, який повідомив, що в одній з квартир по вул. Грушевського в м. Ужгород громадяни вживають наркотичні речовини.

ВІДЕО ДНЯ

За вказаною адресою прибула слідчо-оперативна група Ужгородського відділу поліції. У вказаній квартирі правоохоронці виявили трьох чоловіків з явними ознаками наркотичного сп’яніння. Також поліцейські знайшли вісім паперових згортків з рослинною речовиною зеленого кольору, з виду схожих на «марихуану», та кустарно виготовлений пристрій для її викурювання, – констатує відділ комунікації ГУ Національної поліції у Закарпатській області.

Усі виявлені речовини вилучено та направлено на експертизу.

Реклама

За фактом розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст.309 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів без мети збуту) Кримінального кодексу України.

Слідчим відділом вирішується питання про відкриття ще одного кримінального провадження щодо господаря квартири: за організацію місць для незаконного вживання наркотичних засобів. риває досудове розслідування та готується доказова база для оголошення фігурантам справи про підозру у вчиненні кримінального правопорушення.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно