Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

В Ужгороді виявили рекордну партію марихуани

В Ужгороді виявили рекордну партію марихуани

Боротьба з наркоманією й надалі залишається одним із пріоритетних напрямів у боротьбі зі злочинністю. Адже не є таємницею, що чимало молоді перебуває в полоні дурман-зілля. І хоча правоохоронці час від часу затримують окремих осіб, у яких виявляють наркотики, однак вилучені партії досить невеликі: 5–12 грамів марихуани або грам-півтора амфетаміну.

ВІДЕО ДНЯ

Як розповіли працівники першого Управління (з обслуговування Львівської, Івано-Франківської та Закарпатської областей) ДПН НП України, під час відпрацювання краю до них надійшла оперативна інформація про те, що в мікрорайоні Радванка певні особи переховують чималу кількість марихуани. Після ретельної перевірки ці відомості знайшли своє підтвердження. Тоді було прийнято рішення про виявлення та затримання зловмисників з дурман-зіллям. Отримавши санкцію на обшук, оперативники подалися за вказаними адресами.

Звісно, поява правоохоронців стала холодним душем для двох осіб віком 25 і 39 років. Спочатку ретельний огляд дворогосподарства здійснили у старшого господаря. Побачивши перед носом санкцію на проведення обшуку, той помітно занервував. Як показали подальші події, було від чого. Хоча, здавалося б, для наркотичного зілля він знайшов надійний сховок. Однак згодом аж за вбиральнею оперативники виявили в півторалітровій пластмасовій пляшці суху подрібнену речовину зеленого кольору рослинного походження (канабіс) вагою близько 1 кг. Про те, що це зілля потрапило сюди не випадково, свідчила й подальша знахідка: у цьому ж місці та у дровах поліцейські знайшли пластмасову пляшку, розрізану навпіл, зі слідами горілої речовини на внутрішніх стінках. Під час розмови з працівниками поліції господар повідомив, що марихуану зберігав для власного вживання. До слова, за скоєння злочинів він уже відбував покарання. Як стало відомо деяким ЗМІ, саме його син брав участь у груповому зґвалтуванні студентки в парку.

Реклама

Наступний обшук провели у 25-річного молодика. Коли оперативники підійшли до газової плити, смаглявець став помітно нервувати. Саме там оперативники побачили в поліетиленових пакетах та паперових згортках суху подрібнену марихуану вагою близько півтора кілограма. Але це було ще не все. У кухні та в шафі спальної кімнати працівники поліції знайшли й вилучили близько 100 грамів насіння конопель. Як і попередній господар, цей молодик також пояснив, що тримав дурман-зілля для власного вживання. Виявлені речовину та насіння відправили на експертизу.

Як повідомили оперативники, вилучена партія становить щонайменше 10 тисяч доз. За цими фактами відкрито кримінальне провадження, вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно