Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Водій прийшов у поліцію і зізнався у скоєнні жахливої ДТП

Водій прийшов у поліцію і зізнався у скоєнні жахливої ДТП

Спільними зусиллями працівників ДАІ, оперативників та громадськості водія, який здійснив наїзд на жінку в с.Сторожниця знайдено.

ВІДЕО ДНЯ

У неділю ввечері в селі Сторожниця Ужгородського району водій на невідомому автомобілі збив жінку-пішохода і втік з місця пригоди. Потерпіла з численними переломами та травмами в реанімації. Тим часом, правоохоронці, встановивши марку й номер автомобіля, взялися до пошуків водія.

Упродовж двох діб відповідальні працівники розшукували особу, яка скоїла. І в результаті, завдяки активному поширенню інформації небайдужими громадянами у мережі інтернет включно, ситуацію було розв’язано. Так, сьогодні водій, який перебував за кермом автомобіля, самостійно прийшов до Ужгородського районного відділення поліції та зізнався у вчиненні ДТП.

Реклама

30-річний мешканець села Сторожниця розповів слідчому, що, здійснивши наїзд на людину, він злякався та втік з місця пригоди, але одразу ж викликав швидку медичну допомогу для потерпілої. А сьогодні вже зрозумів, що накоїв та вирішив зізнатися у всьому правоохоронцям.

Наразі в рамках розпочатого кримінального провадження з ним проводяться слідчі дії.

Реклама

Машина порушника вилучена та доставлена на штраф майданчик Ужгородського РВП. Вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу щодо водія, повідомляють у прес-службі ужгородського відділу міліції.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно