Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Антон Геращенко прокоментував шокуюче вбивство собаки в Ужгороді

Антон Геращенко прокоментував шокуюче вбивство собаки в Ужгороді

Події навколо вибвства собаки у "Новому районі" Ужгорода схвилювали не лише громадськість міста, але й цілу Україну. Інформація про шокуючий випадок в обласному центрі Закарпаття сколихнула і українських політиків. Зокрема, народного депутата Антона Геращенка, який оприлюднив свою точку зору щодо вбивства тварини. Зокрема, він вже звернувся з проханням до керівництва Національної поліції України.

ВІДЕО ДНЯ

"Ніж, яким була відрізана голова собаці було вилучено та направлено на експертизу, результати якої очікуються сьогодні. Якщо експерти визнають цей ніж холодною зброєю, то підозрюваному буде оголошена ​​стаття за незаконне зберігання і використання холодної зброї.

Я зі свого боку зв’язався з керівництвом Національної поліції і запропонував з метою безпеки жителів Ужгорода задіяти ще одну норму кримінального кодексу – направити дану особу на примусову психіатричну експертизу, на предмет осудності. До мого задоволення виявилося, що таке подання до суду вже готуватися і без моєї поради.

Реклама

Тепер, якщо суд і прокурор підтримає клопотання поліції про проведення такої експертизи, а уповноважений експерт визнає таку особу небезпечною для суспільства, то живодер за рішенням суду може бути поміщений в психіатричну лікарню для проведення курсу примусового лікування.

Якщо ж суд визнає доводи поліції і прокурора про необхідність примусової психіатричної експертизи непереконливими, то підозрюваний буде і далі мати можливість жити серед нормальних людей, так як осудні йому статті Кримінального кодексу вважаються легкими і практично виключають його перебування під вартою на період слідства і суду", – стверджує Антон Геращенко.

Реклама

Нагадаємо, що сам вбивця собаки в Ужгороді відрізав собі пальці.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно