Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Кримінал
  • Головного "борця з корупцією" в закарпатській прокуратурі застукали "на гарячому"

Головного "борця з корупцією" в закарпатській прокуратурі застукали "на гарячому"

Головного "борця з корупцією" в закарпатській прокуратурі застукали "на гарячому"
Скандальний прокурор Руслан Біловар потрапив в об’єктив київських журналістів. На відео видно, як він вивантажує з автомобіля кілька ящиків і перекладає їх в інший автомобіль. Перевантаження відбувається в дворику ГПУ.

Скандальний прокурор Руслан Біловар потрапив в об’єктив київських журналістів. Журналіст Сергій Іванов у своєму блозі на інтернет-ресурсі "Цензор.Нет" опублікував цікавий відеозапис. 

ВІДЕО ДНЯ

"На різного роду державні та професійні свята також належало щось дарувати (прокурорам  – ред.), бо якщо ти не будеш підвищувати самоооцінку начальника, то він займеться цим самостійно, і немає ніякої гарантії, що його самоствердження не здійснюватиметься знову ж таки за твій рахунок.

Чесно кажучи, я думав, що в епоху електронних технологій і банківських онлайн-сервісів ця традиція відійшла. Виявляється, ні. На цьому відео ви можете спостерігати, як головний борець з корупцією прокуратури Закарпатської області Руслан Біловар, якому під час перебування його прокурором м. Мукачево якісь негідники цинічно, в День працівників прокуратури, спалили новий позашляховик Mercedes ML 350 BlueTEC 2012 року випуску вартістю 110 000 євро, вивантажує з автомобіля марки Volkswagen Touareg кілька ящиків і перекладає їх в інший автомобіль. Перевантаження відбувається в дворику праворуч від центрального входу в будівлю ГПУ на вул. Різницькій, 13/15",  – пише журналіст.

Реклама

Далі Сергій Іванов інформує, що білий Volkswagen Touareg АО 0021 АА належить Біловар Людмилі Олексіївні, 16.03.1949 р.н. 

Головного "борця з корупцією" в закарпатській прокуратурі застукали "на гарячому" – 01
Реклама

Як з’ясував журналіст, Руслан Біловар перекладав свої дари в автомобіль Ігоря Бондаренка, заступника начальника управління внутрішньої безпеки і захисту працівників прокуратури – начальника відділу службових розслідувань, запобігання і протидії корупції ГПУ. 

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно