Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Зловмисники пограбували автомобіль керівника будівельної компанії

Зловмисники пограбували автомобіль керівника будівельної компанії

Вчора до поліції Ужгорода надійшло звернення про пограбування. 27-річний ужгородець, керівник однієї з будівельних компаній повідомив, що з його автомобіля викрали гроші та документи. 

ВІДЕО ДНЯ

Як з’ясували правоохоронці, грабіжник розбив вікно на задній лівій дверці автомобіля  «Шкода Октавія» та вкрав речі водія, які той залишив на сидінні в машині. І це при тому, що автомобіль був оснащений сигналізацією, яка в необхідний момент не спрацювала, – повідомляє відділ комунікації ГУНП в Закарпатській області. 

Отож, власник через свою легкодумність позбувся паспорта громадянина України, закордонного паспорта, водійського посвідчення та ще низки важливих документів, які тепер доведеться поновлювати. Крім того, зловмисник викрав ноутбук та... залишені без нагляду 40 тисяч гривень. Вся сума збитку складає близько  70 тисяч гривень. Поліція розшукує зловмисника. 

Реклама

Звертаємося до водіїв бути пильними, бо навіть звичайний пакет може спокусити злочинця. Тому, якщо хочете, аби ваше майно було ціле, не залишайте речі без нагляду або ж ховайте їх подалі від зайвих очей, накрайній випадок – у багажник.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно