Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Ужгородські поліцейські виявили незаконний рекламний "спотикач"

Ужгородські поліцейські виявили незаконний рекламний "спотикач"

Працівники відділу муніципальної поліції Ужгородської міськради виявили на вулиці Легоцького біля будівлі №17 "спотикач" – виносний рекламний штендер, який причіпляли ланцюгом до стовпа електроопори.

ВІДЕО ДНЯ

Розміщення таких конструкцій заборонені ще нормативними документами 2011 року.

Напередодні чоловіка, причетного до регулярного розміщення "спотикача", запросили до відділу муніципальної поліції і попросили надати дані для складання протоколу про адміністративне правопорушення. Однак він брутально відмовився, поводився виклично і нахабно, мовляв, і я не я, і хата не моя, спробуйте доведіть і т.д. Тому муніципали викликали наряд патрульної поліції, яка має всі повноваження для ідентифікації особи, і склали протокол за ст. 152 Кодексу України про адміністративні правопорушення (КУпАП). Згодом протокол розглянуть на засіданні адміністративної комісії і чоловікові доведеться сплатити штраф.

Реклама

На жаль, останнім часом чимало таких порушників в Ужгороді, зокрема, за незаконну рекламу, складування сміття, порушення Правил благоустрою тощо, сподіваються уникнути відповідальності і не надають свої дані для складання протоколів про порушення. Але в таких випадках, і це вже регулярно, муніципали викликають наряд патрульної поліції і діють спільно з колегами. Отож тим, хто "попався на гарячому", уникнути відповідальності, нехай лише у вигляді штрафу, не вдасться. 

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно