Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Кримінал
  • На проспекті Свободи в Ужгороді від пенсіонерки чоловік вирвав з рук сумку

На проспекті Свободи в Ужгороді від пенсіонерки чоловік вирвав з рук сумку

На проспекті Свободи в Ужгороді від пенсіонерки чоловік вирвав з рук сумку

В Ужгороді невідомий поцупив у жінки сумочку. Інцидент стався близько 19 години на проспекті Свободи.

ВІДЕО ДНЯ

Пенсіонерка пані Олена прогулювалась проспектом. Жінка вже було вирішила повертатись додому, проте сталося все не так, як вона собі спланувала, – йдеться у повідомленні управління поліції охорони в Закарпатській області.

– Невідомий чоловік вирвав сумочку з рук й утік, – розповідає пенсіонерка.

Реклама

Старенька розуміла, що треба повідомити про злочин у поліцію, але не знала, як це зробити, адже на той час на вулиці нікого не було, та й бабусин телефон знаходився у поцупленій зловмисником сумці…

А тим часом працівники поліції охорони здійснювали патрулювання неподалік. Помітивши спецавтомобіль правоохоронців, жінка негайно попросила його зупинити і звернулась до поліцейських охорони.

Реклама

– Пані розповіла про те, що сталося, надала приблизний опис чоловіка, який вирвав у неї сумочку. Сказала, в якому напрямку він втік. Тому, не гаючи часу, ми відправились на його пошук за «гарячими слідами», – розповів поліцейський роти поліції охорони.

Пенсіонерка вже й не думала, що її сумка, в якій знаходились гроші та телефон, буде знайдена. Та, завдяки професійними діям правоохоронців, які відпрацювали прилеглі вулиці «гарячим слідом», зловмисника було виявлено та затримано.

Як виявилось, на майно бабусі спокусився 56-річний житель Берегівського району. Під час поверхового огляду у нього вилучили сумку потерпілої громадянки. Затриманий опору поліцейським не чинив, у скоєнні злочину зізнався. Варто додати, що затриманий чоловік вже раніше був судимий за скоєння подібних злочинів.

Реклама

На місце пригоди також прибула слідчо-оперативна група Ужгородського ВП ГУНП в Закарпатській області, якій поліцейські охорони передали зловмисника. А потерпіла пані Олена уже спокійно попрямувала додому – з сумкою, яку, думала, вже не поверне.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно