Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

У Берегові водій збив жінку й залишив її помирати на місці ДТП

У Берегові водій збив жінку й залишив її помирати на місці ДТП

У Великодній понеділок в місті Берегово сталася дорожньо-транспортна пригода. Водій з місця пригоди зник, залишивши на місці події збиту ним травмовану жінку.

ВІДЕО ДНЯ

Вранці, 2 травня, до чергової частини Берегівського відділу поліції надійшов дзвінок з приймального відділення Берегівської ЦРЛ черговий лікар повідомив, що до них каретою швидкої допомоги доставлено жінку з численними переломами й синцями, зазначає Берегівський відділ поліції.

На місце пригоди виїхала слідчо–оперативна група. Як з’ясували поліцейські 38-річна берегівчанка стояла обабіч дороги по вулиці Мукачівській в місті Берегово (в районі Чопівка), коли проїжджаючий повз автомобіль здійснив на неї наїзд заднім причепом.

Реклама

Від отриманого удару потерпіла впала на землю, а винуватець аварії, не зупиняючись, з місця ДТП втік. Закривавлену жінку на узбіччі дороги побачили перехожі, вони й викликали «швидку».

Вже через дві години поліцейські встановили автомобіль та водія причетних до дорожньо-транспортної пригоди. Водієм-втікачем виявився 26-річний місцевий мешканець, який будучи за кермом «ВАЗ 2103» скоїв аварію в результаті якої травмував перехожу. Зі слів самого керманича, він злякався покарання за скоєне і тому з місця пригоди скрився.

Реклама

Правоохоронці оглянули автомобіль й причіп, на останньому були виявлені характерні для ДТП пошкодження. Транспортні засоби затримані і зберігаються на штраф майданчику Берегівського відділу поліції.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортом що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкоджен-ня).За вказане діяння винуватцю ДТП загрожує арешт на строк до шести місяців,

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно