Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Під час травневих свят дві закарпатки отруїлись алкоголем

Під час травневих свят дві закарпатки отруїлись алкоголем

Відразу два випадки дитячого пияцтва маємо в краї за вчора. В обласну дитячу лікарню м.Ужгорода з діагнозом "Алкогольне отруєння" доставлено 13-річну ужгородку.

ВІДЕО ДНЯ

Дівчина навчається в місцевій гімназії. Кілька днів тому вона мала день народження, тож вирішила відсвяткувати з друзями. Вочевидь, хильнула зайвого, й дитячий організм не витримав удару «зеленого змія», – зазначає відділ комунікації ГУ Національної поліції у Закарпатській області.

Друге отруєння сталося 9 травня в м. Рахів. П’ятикласниця місцевої школи, залишившись сама вдома, вирішила розважитись. Чи то з цікавості, чи просто переплутала, та 11-річна дитина випила аж 200 грамів горілки. З алкогольним отруєнням школярку доставили до лікарні, де їй надали допомогу.

Реклама

В обох випадках загрози життю дівчат немає. Оскільки йдеться про пияцтво неповнолітніх, справою зайнялась поліція. Батьків обох юних пиячок буде оштрафовано за неналежне виховання своїх чад.

Шановні батьки! Слідкуйте за способом життя і дозвіллям своїх дітей. Вивчайте коло їхніх друзів, звички та уподобання. Чим більше уваги ви приділятимете сину чи доньці, тим більше шансів вберегти їх від біди.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно