Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Кримінал
  • Патрульні поліцейські впіймали на гарячому мукачівця з метамфетаміном та марихуаною

Патрульні поліцейські впіймали на гарячому мукачівця з метамфетаміном та марихуаною

Патрульні поліцейські впіймали на гарячому мукачівця з метамфетаміном та марихуаною

Приватний підприємець з Ужгорода зберігав вдома велику партію амфетаміну, а мукачівець перевозив у машині марихуану й метамфетамін.

ВІДЕО ДНЯ

Працівники поліції провели санкціонований обшук в оселі 44-річного жителя м.Ужгорода, приватного підприємця. Цей чоловік проходить по кримінальному провадженню.

В будинку ужгородця правоохоронці знайшли 21 грам порошкоподібної речовини, схожої на наркотик амфетамін. Виявлено також інші речовини, що можуть бути забороненими. Все вилучено й направлено на експертизу, – повідомляє відділ комунікації ГУНП в Закарпатській області.

Реклама

На вулиці м. Мукачева сьогодні вночі патрульні зупинили автомобіль «Хюндай», водій якого порушив ПДР. За кермом авто перебував 30-річний місцевий приватний підприємець. В салоні сидів його одноліток-пасажир, який працює продавцем у магазині.

Під час огляду у водія знайшли шприц із залишками речовини, схожої на метамфетамін. В кишені куртки пасажира знайшли електронні ваги, які можуть використовуватись для розфасовки наркотиків. В салоні авто виявили циліндричний предмет, в якому була марихуана вагою близько 2 грами. А неподалік машини поліцейські знайшли металеву коробку (вочевидь, її встигли викинути з авто), в якій були три шприци із залишками темного порошку, згорток із якоюсь речовиною,  пакетик із марихуаною тощо.

Реклама

Речові докази вилучено й направлено на експертизу. Машину затримано на спецмайданчик поліції. За фактом зберігання наркотиків розпочато кримінальне провадження.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно