Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Молодому ужгородцю поліція охорони завадила викрасти "Ягуар"

Молодому ужгородцю поліція охорони завадила викрасти "Ягуар"

Охоронник одного з підприємств натиснув кнопку термінового виклику поліції охорони, коли помітив, як близько другої години ночі невідомий чоловік намагається відчинити припарковане неподалік дороге авто.

ВІДЕО ДНЯ

На пульт централізованого спостереження УПО в Закарпатській області надійшов сигнал «Тривога» з охоронюваного об’єкту, що у селі Оноківці. Не гаючи часу, наряд групи затримання вирушив на місце події. По прибутті до поліцейських охорони звернувся охоронник підприємства, котрий, власне, і натиснув тривожну кнопку. Збентежений чоловік розповів поліцейським про поміченого ним підозрілого молодика:

- Молодий чоловік довго порався біля автомобіля марки «Ягуар» сірого кольору, згодом проник в машину та намагався її завести, при цьому кілька разів відкривав капот автомобіля. Поводився надто підозріло, тому я і покликав на допомогу, – розповідає очевидець.

Реклама

Зрозумівши ситуацію,працівники поліції охорони, дотримуючись заходів особистої безпеки, затримали чоловіка, що підозріло поводився біля автомобіля. Як виявилось згодом, 22-річний ужгородець намагався незаконно заволодіти автомобілем, при цьому пошкодив замок запалювання та бортовий комп’ютер. На місце пригоди виїжджала слідчо-оперативна група Ужгородського ВМ ГУНП в Закарпатській області та керівництво УПО в Закарпатській області. По даному факту розпочато кримінальне провадження за ст.296 ч.1 (хуліганство ), – констатує управління поліції охорони.

Спокусився же зловмисник на автомобіль марки «Ягуар» сірого кольору на номерах з державним реєстраційним знаком Великобританії. Власником машини виявився мешканець Ужгорода, який проживає неподалік підприємства та часто залишає вказаний автомобіль на вулиці.

Реклама

Слідство триває.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно