Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Кримінал
  • Чоловіка, який раніше відтяв собаці голову, знову звинувачують у вбивстві тварини

Чоловіка, який раніше відтяв собаці голову, знову звинувачують у вбивстві тварини

Чоловіка, який раніше відтяв собаці голову, знову звинувачують у вбивстві тварини

Цими вихідними у інтернет-просторі з’явилася інформація про повторне вбивство собаки у центрі Ужгорода. У поліції повідомляють, що справді отримали повідомлення про те, що чоловік, який раніше відтяв голову тварині, знову знущався над іншим псом.

ВІДЕО ДНЯ

Однак інформація про повторне вбивство собаки у ході досудового розслідування не підтвердилася. Керівник Ужгородського міської прокуратури наголосив: чоловіка затримали, опитали. Наразі він знаходиться на стаціонарному лікуванні у психіатричній лікарні.

«Було повідомлення щодо даної події з собакою. Ця людина буда запрошена у міський відділ поліції, опитаний та відпущений додому. Будь-яких даних, які підтверджували б факт повторного здійснення подібних діянь, не знайшли свого підтвердження. Покази свідка які? Що чоловік «вів собаку». Підозрюваний пояснив, що того пса йому віддав друг. Наразі підстав вважати, що він знущався чи робив з ним незрозумілі речі, у поліції немає», – каже Євген Опаленик, начальник слідчого відділу Ужгородського МВ ГУ НП в Закарпатській області.

Реклама

«Мама зазначеного громадянина звернулась до психіатричного закладу і наразі він перебуває на стаціонарному лікуванні у психіатричній лікарні закритого типу. Наразі триває досудовий розгляд у кримінальному провадженні. Ми відстоюємо активну позицію, поступальну, принципову позицію. Санкція статті передбачає арешт. Думаю, що і надалі будемо підтримувати обвинувачення і завершиться це логічним прийняттям законного вироку про засудження цієї особи», — говорить Дмитро Кириленко, керівник Ужгородської місцевої прокуратури.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно