Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

В Ужгороді прийомна мати жорстоко відлупцювала 9-річного хлопчика

В Ужгороді прийомна мати жорстоко відлупцювала 9-річного хлопчика

9-річного хлопчика рятували в реанімації на Закарпатті. Він твердить, що його побила мати-опікун, котра крім рідних 5 дітей взяла ще й 5 сиріт.

ВІДЕО ДНЯ

"У мене рідна мама померла, а я був в інтернаті. Мене інші взяли батьки та й побили. Ремнем та вішалкою", – розповів 9-річний Микола.

Лікарі кажуть, в обласну лікарню він потрапив з реанімації. Не міг навіть сидіти, на тілі не було живого місця. Деякі рани були такими глибокими, що довелося робити пересадку шкіри.

Реклама

"Потрапив він сюди у стані середньої важкості після 3-денного лікування у нейроцентрі. Із гранулюючими ранами на спині. Була зроблена пересадка шкіри", – розповів лікар обласної дитячої лікарні Ростислав Заруба.

Сиріт Колю та чотирьох його сестричок три місяці тому взяла під опіку багатодітна сім’я. Через місяць знайома родини помітила на прийомних дітях синці.

Реклама

"Кажу, Наталка, що це таке? Вона каже – не хотіла викашлювати. Коли мала бронхіт, не хотіла викашлювати. Тобто в одну сідницю я не могла колоти, бо там були синці. Била, скорше за все, вішалкою пластмассовою. Кажу, ну попробуй ласкою, може, дитина тебе не слухає. Вона каже: не вчіть мене виховувати інтернатівських дітей", – розповіла знайома родини Вікторія Коврова.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно