Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

В Ужгороді агресивний водій грубіянив патрульним і намагався втекти

В Ужгороді агресивний водій грубіянив патрульним і намагався втекти

Вчора близько 13:00 ужгородські патрульні працювали на вул. Корятовича з метою профілактики порушень ПДР в центрі міста.

ВІДЕО ДНЯ

Навпроти готельного комплексу полісмени помітили Хюндай Матрікс, припаркований з порушенням. Згодом до автомобіля підійшов чоловік, але помітивши патрульних став поводитись неадекватно, – стверджує управління патрульної поліції у містах Ужгороді та Мукачеві.

Полісмени хотіли зробити молодикові зауваження та попросити переставити авто, однак чоловік став заперечувати належність йому автомобіля.

Реклама

Поліцейські неодноразово наголосили, що за порушення правил зупинки/стоянки транспортних засобів передбачена відповідальність і якщо авто не буде прибране з дороги, патрульні змушені будуть викликати евакуатор, щоб звільнити проїжджу частину. Однак чоловік на зауваження не реагував, наполягаючи, що авто не його і доля транспортного засобу йому цілком байдужа.

Через короткий час, чоловік знову підійшов до автомобіля, відчинив дверцята та намагався поїхати геть. Проте патрульні швидко відреагували і знову підійшли до водія, щоб з’ясувати причини такої поведінки і перевірити документи.

Реклама

Чоловік поводив себе грубо та агресивно. Зрештою, сильним поштовхом закрив двері автівки, зачепивши ними патрульного, та намагався втекти з місця події.

Автівку зупинили на сусідній вулиці.

На водія винесли постанову за порушення ПДР та склали протокол за невиконання вимоги працівника поліції про зупинку транспортного засобу.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно