Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Поліція влаштувала в Ужгороді погоню за 20-річним юнаком

Поліція влаштувала в Ужгороді погоню за 20-річним юнаком

14 червня о 00:30 на вулиці Собранецькій екіпаж ужгородських патрульних помітив ВАЗ, який рухався з непрацюючими задніми габаритами на великій швидкості, створюючи небезпеку іншим учасникам дорожнього руху.

ВІДЕО ДНЯ

На вимогу патрульних зупинитись водій не реагував, продовжуючи небезпечну їзду, – інформує патрульна поліція Ужгорода та Мукачева.

Патрульні прийняли рішення переслідувати та зупинити авто, щоб з’ясувати причини такого поводження на дорозі та перевірити документи на транспортний засіб.

Реклама

Вже за межами населеного пункту патрульні зупинили ВАЗ. Відпрацьованими злагодженими діями вони затримали правопорушника. Ним виявився 20-річний мешканець Великоберезнянщини, який раніше неодноразово грубо порушував ПДР та підозрювався у вчиненні адміністративних та кримінальних правопорушеннях.

Молодик поводився зверхньо та агресивно, на співпрацю з полісменами не йшов та не бажав заспокоюватись. Патрульні були змушені застосувати кайданки.

Реклама

Оскільки полісмени вважали, що така зухвала поведінка може бути наслідком того, що молодик приховує заборонені речі, вони вирішили провести поверхневу перевірку, в результаті якої в салоні автомобіля виявили речовину рослинного походження, схожу на марихуану, вагою близько 5 грам. Також в бардачку автівки патрульні знайшли автомагнітолу, походження якої парубок пояснити не зміг.

Полісмени викликали слідчих та до їх приїзду забезпечили охорону місця події та збереження речових доказів. Крім того, патрульні склали на водія протокол та винесли постанову за порушення ПДР.

Автомобіль доставили на арештмайданчик.

Реклама
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно