Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Прикордонники пункту пропуску "Тиса" відмовились від хабара у 300 гривень

Прикордонники пункту пропуску "Тиса" відмовились від хабара у 300 гривень

Учора, 14 червня, прикордонниками Чопського загону у пункті пропуску "Тиса" було зафіксовано та припинено чергову спробу дачі хабара.  

ВІДЕО ДНЯ

Так, громадянка Угорщини, яка прямувала на виїзд з  України для перевірки документів надала паспорт в якому знаходились грошові кошти у розмірі 300 гривень. В такий спосіб жінка намагались вирішити питання про безперешкодне перетинання кордону, оскільки вона порушила правила перебування на території України, а саме не вжила заходів щодо своєчасної реєстрації, – повідомляє прес-служба Чопськогоприкордонного загону.

З метою прийняття правового рішення, щодо можливих ознак злочину передбаченого ч.1 статтею 369 ККУ "Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі", про  даний факт було повідомлено чергову службу Ужгородського ВП ГУ НП в Закарпатській області.

Реклама

Керівництво Чопського прикордонного загону черговий раз звертається до усіх учасників руху не порушувати чинного законодавства України та не намагатися втягнути у протиправну діяльність співробітників Державної прикордонної служби, пропонуючи хабарі за прийняття неправомірних рішень. 

 

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно