Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Поліцейські Ужгорода затримали небезпечного гастролера з Донбасу

Поліцейські Ужгорода затримали небезпечного гастролера з Донбасу

В ході спецоперації «Розшук» поліцейські ГУНП в Закарпатській області затримали в Ужгороді особливо небезпечного злочинця. Чоловік, що вже був неодноразово судимий за вбивство, розбої та грабежі, розшукувався в кількох областях України.

ВІДЕО ДНЯ

34-річний уродженець Донецької області переховувався в обласному центрі Закарпаття. Він змінював місце проживання, орендуючи житло в різних власників. На щастя, зловмисник "погостював" на Закарпатті недовго, адже враховуючи його послужний список та арсенал зброї, знайдений при ньому,чоловік явно приїхав не на відпочинок, – констатує відділ комунікації ГУ Національної поліції у Закарпатській області.

Працівникам карного розшуку за короткий термін вдалося розшукати зловмисника-гастролера. Під час спецоперації правоохоронці затримали чоловіка, що перебував в розшуку за грабежі та розбій. У нього було вилучено дві одиниці вогнепальної зброї: пістолети травматичної дії.

Реклама

Правоохоронці звертаються до ужгородців з проханням бути пильними та ставитися більш прискіпливо до підозрілих людей. Озброєний, особливо небезпечний злочинець легко орендував житло в Ужгороді і проживав у місті. В непростий для України час громадяни мають усвідомлювати, що підозрілий вигляд незнайомців, їх сумнівні висловлювання та неоднозначні дії мають спонукати звернутися до правоохоронних органів.

Поліцейські Ужгорода затримали небезпечного гастролера з Донбасу – 01
Реклама
Поліцейські Ужгорода затримали небезпечного гастролера з Донбасу – 02
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно