Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Кримінал
  • Півдесятка чоловіків згвалтували у Мукачеві дівчину. Рятуючись, вона голою вистрибнула із балкону

Півдесятка чоловіків згвалтували у Мукачеві дівчину. Рятуючись, вона голою вистрибнула із балкону

Півдесятка чоловіків згвалтували у Мукачеві дівчину. Рятуючись, вона голою вистрибнула із балкону
Минулої неділі ввечері 22-річну Тетяну, як стверджує потерпіла, силою затягнули в автомобіль двоє чоловіків. Після цього її відвезли на квартиру, де їх чекали щонайменше півдесятка хлопців. З дівчини знущалися та гвалтували кілька годин.

Мукачівка не побоялася і заявила про групове згвалтування.

ВІДЕО ДНЯ

Минулої неділі ввечері 22-річну Тетяну, як стверджує потерпіла, силою затягнули в автомобіль двоє чоловіків. Після цього її відвезли на квартиру, де їх чекали щонайменше півдесятка хлопців.

З дівчини знущалися та гвалтували кілька годин. Коли в дівчини випала нагода, вона просто стрибнула із другого поверху.

Реклама

Зараз Тетяна ледве ходить, вона вже кілька днів під’єднана до крапельниць та приймає знеболюючі. Дівчині не віриться, що вона залишилась живою після того жахіття, що вона пережила.

Потерпілій страшно, навіть у лікарні вона не почуває себе у безпеці. Переконує, що свідків її викрадення було чимало і ніхто з них не викликав поліцію. 

Реклама

Більше на відео телеканалу М-студіо (дивитись із 13:09 хв).

В ГУНП в Закарпатській області інтернет-виданню "PMG.ua" повідомили, що дівчина звернулась в поліцію, але плуталась у показах.

Реклама

Спочатку потерпіла заявила, що вона вступила у статеві зносини з одним чоловіком і все було за згодою сторін. Через чотири дні вона вже прийшла у поліцію і заявила про згвалтування неї п’ятьма чоловіками.

Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ч.3. ст.152 ККУ (Зґвалтування, вчинене групою осіб, або зґвалтування неповнолітньої чи неповнолітнього – карається позбавленням волі на строк від семи до дванадцяти років).

Водночас, підозрюваний у груповому згвалтуванні мукачівки розповів свою версію подій. 

Чоловік на ім’я Василь, власник квартири, де за словами дівчини над нею і здійснили наругу, зізнається, що в той день дійсно бачився з потерпілою, але ніяких “контактів” між ними не було.

“Це було в суботу ввечері. Я гуляв з собакою. Повернувся додому. До мене стук в двері. Заходить не в адекваті п’яна дівчина. Ми з нею пересікалися інколи, оскільки живемо в одному районі. Я не знаю, що вона хотіла, бо собака почала дуже сильно гавкати і все. І вона вийшла від мене”.

На уточнююче запитання журналістів стосовно того, що потерпіла заявляє, ніби підозрюваний в своїй квартирі перебував не сам, чоловік відповів: “До мене не можуть зайти декілька хлопців, тому що в мене собака зла дуже. Це вам підтвердять всі сусіди”.

“Ми з нею пересікались давно вже. Як це було? Вона, як говорять, “дівчина за викликом”, продається за гроші. Вона вічно на вокзалі. Її там можна зустріти і її послугами скористатись”, – розповідає Василь.

Реклама

“У нас до цього був один конфлікт. В магазині вона мене “послала”, а я вилив їй на голову пиво. Цей конфлікт був декілька днів назад”, – додав підозрюваний.

У спілкуванні з журналістом інтернет-видання “PMG.ua” чоловік кілька разів наголосив, що ніяких контактів з дівчиною не мав, хоча в той день вона й заходила до нього в під’їзд.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно