Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Кримінал
  • Підозрюваний у груповому згвалтуванні мукачівки розповів свою версію подій

Підозрюваний у груповому згвалтуванні мукачівки розповів свою версію подій

Підозрюваний у груповому згвалтуванні мукачівки розповів свою версію подій

Чоловік на ім’я Василь, власник квартири, де за словами дівчини над нею і здійснили наругу, зізнається, що в той день дійсно бачився з потерпілою, але ніяких “контактів” між ними не було.

ВІДЕО ДНЯ

“Це було в суботу ввечері. Я гуляв з собакою. Повернувся додому. До мене стук в двері. Заходить не в адекваті п’яна дівчина. Ми з нею пересікалися інколи, оскільки живемо в одному районі. Я не знаю, що вона хотіла, бо собака почала дуже сильно гавкати і все. І вона вийшла від мене”.

На уточнююче запитання журналістів стосовно того, що потерпіла заявляє, ніби підозрюваний в своїй квартирі перебував не сам, чоловік відповів: “До мене не можуть зайти декілька хлопців, тому що в мене собака зла дуже. Це вам підтвердять всі сусіди”.

Реклама

“Ми з нею пересікались давно вже. Як це було? Вона, як говорять, “дівчина за викликом”, продається за гроші. Вона вічно на вокзалі. Її там можна зустріти і її послугами скористатись”, – розповідає Василь.

“У нас до цього був один конфлікт. В магазині вона мене “послала”, а я вилив їй на голову пиво. Цей конфлікт був декілька днів назад”, – додав підозрюваний.

Реклама

У спілкуванні з журналістом інтернет-видання “PMG.ua” чоловік кілька разів наголосив, що ніяких контактів з дівчиною не мав, хоча в той день вона й заходила до нього в під’їзд.

Нагадаємо, що мукачівка звернулась в правоохоронні органи із заявою про групове згвалтування. За її словами, півдесятка чоловіків згвалтували її на квартирі в одному з мікрорайонів міста . Щоб врятуватись, вона гола і побита вистрибнула із балкону. Натомість поліція заявила, що дівчина плутається в показах.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно