Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

В Ужгороді при отриманні хабара затримали місцеву бізнесвумен

В Ужгороді при отриманні хабара затримали місцеву бізнесвумен
ВІДЕО ДНЯ

Щоб отримати державну соціальну допомогу громадяни звертались до підприємця, а та вже за певний «внесок» допомагала їм у вирішенні цього питання. Затримали її під час одержання 7,5 тисяч гривень неправомірної вигоди.

Щоб громадяни отримали соціальну допомогу, необхідно було надати до районної державної адміністрації певний перелік документів, в тому числі довідку про доходи.

Реклама

За такою довідкою безробітні звертались до приватного підприємця. Вона працевлаштовувала їх на своє підприємство, видавала довідку про доходи, з якою вони в подальшому звертались до Управління праці та соціального захисту населення однієї з райдержадміністрацій. Однак за свої послуги бізнесвумен вимагала гроші.

20 липня у місцевому кафе оперативники Управління захисту економіки (УЗЕ) в Закарпатській області спільно з прокуратурою затримали приватного підприємця. 7,5 тисяч гривень неправомірної вигоди одержала вона від трьох громадян за їх працевлаштування та за видачу довідок про доходи. Окрім грошей, поліцейські вилучили 9 трудових книжок та 3 паспорта громадян України. Відповідно до ч.4 ст.368-3 (Підкуп службової особи юридичної особи приватного права незалежно від організаційно-правової форми) Кримінального кодексу України, за якою відкрито кримінальне провадження, передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3-х до 7-ми років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3-х років, з конфіскацією майна.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно